کد خبر: ۱۰۳۹
۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
رئیس انجمن تولیدکنندگان غلات می‌گوید:
رئیس انجمن تولیدکنندگان غلات تاکید کرد: آزادسازی قیمت تنها عامل افزایش کیفیت نان نیست بلکه عوامل دیگری همچون تخمیر اولیه و ثانویه در فرآیند پخت نان اثر گذار است، هر چند اصلاح قیمت میزان ضایعات و هدر رفت را کاهش می‌دهد.
به گزارش جدید پرس:

 کاوه زرگران گفت: اصلاح نظام یارانه و آزادسازی آرد صنف و صنعت همچون صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات، ماکارونی و نان‌های حجیم سهم چندانی در سفره خانوار ندارد.

به گفته او، مدیریت آرد خبازی در کنترل قاچاق و مصرف گندم تاثیر بسزایی دارد چرا که با آزادسازی قیمت و نزدیک شدن به نرخ جهانی قاچاق صرفه اقتصادی ندارد.

آقای زرگران می‌گوید: آزادسازی قیمت تنها عامل افزایش کیفیت نان نیست بلکه عوامل دیگری همچون تخمیر اولیه و ثانویه در فرآیند پخت نان اثر گذار است، هر چند اصلاح قیمت میزان ضایعات و هدر رفت را کاهش می‌دهد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان غلات گفت: با آزادسازی قیمت آرد صنف و صنعت، صادرات ماکارونی و بیسکویت کاهش می یابد که این امر در واردات گندم اثر گذار است.

بنابر آمار سالانه ۱۱ تا ۱۲ میلیون تن گندم مورد نیاز کشور است که ۹ میلیون تن آن در بخش خبازی و مابقی صنف و صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اصلاح نظام یارانه و آزادسازی قیمت آرد و نان در کاهش هدر رفت یارانه زنجیره ها و اُفت ضایعات ناشی از بهبود کیفیت و کنترل قاچاق تاثیر بسزایی دارد.

 

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها