کد خبر: ۵۴۸۳۳
۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: پیک مصرف آب در تهران در اسفندماه برای سنت حسنه خانه‌تکانی و در اواسط تابستان می‌باشد و در این دو برهه مصرف به 55 هزار لیتر در ثانیه می‌رسد.

محسن اردکانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با حضور در خبرگزاری فارس در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: قیمت متوسط 1000 لیتر آب خانگی در استان تهران قریب به یک هزار و 500 تومان می‌باشد و نهایتا وقتی این مبلغ با قیمت آب غیرخانگی‌ جمع می‌شود به میانگین حدود 3 هزار تومان می‌رسد، در صورتی که قیمت یک آب معدنی الان چیزی بالغ بر 5 هزار تومان است.
یک‌هفتم قیمت تمام شده آب از تهرانی‌ها اخذ می‌شود
وی ادامه داد: این در حالتی است که قیمت تمام شده آب 8 هزار تومان است، یعنی تقریبا ما یک‌هفتم قیمت تمام شده آب را از مصرف‌کننده خانگی دریافت می‌کنیم و اختلاف شدیدی بین قیمت تمام شده و قیمت عرضه آب وجود دارد اما با این وجود برنامه‌ای برای افزایش قیمت آب نداریم.
مبلغ قبض 55 درصد مشترکان تهرانی کمتر از 30 هزار تومان در ماه
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در همین رابطه باید بگویم قریب به 55 درصد مشترکین ما که کمتر از 12 مترمکعب در ماه آب مصرف می‌کنند، مبلغ قبضشان کمتر از 30 هزار تومان در ماه می‌باشد.
اردکانی در مورد زمان اوج مصرف آب در تهران بیان کرد: پیک مصرف آب در تهران در دو بازه 20 الی 30 اسفندماه برای سنت حسنه خانه‌تکانی و پیک تابستان از 15 تیر الی 20 مردادماه می‌باشد و در این دو برهه مصرف ما به 55 هزار لیتر در ثانیه می‌رسد.
وی با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و موعد خانه‌تکانی به شهروندان تهرانی توصیه کرد: بنده از مردم عزیز می‌خواهم که ضمن حفظ سنت حسنه خانه‌تکانی، به مقوله اسراف و مصرف بهینه آب نیز توجه داشته باشند.
12 میلیارد پاداش خوش‌مصرفی برای تهرانی‌ها
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: هرکسی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خود الگوی مصرف کمتری داشته باشد مورد تشویق قرار می‌گیرد و این تشویق در قبوض آن‌ها به عنوان بستانکاری اعمال می‌شود که در این رابطه تاکنون 12 میلیارد تومان پاداش خوش‌مصرفی بر روی قبوض مصرف‌کنندگان اعمال شده است.
اردکانی ادامه داد: البته برای مصرف‌کنندگانی هم که بیش از 2 برابر الگوی مصرف آب مصرف می‌کنند جریمه و محدویت قطع موقت آب اعمال خواهد شد؛ هرچند این جرائم راهکار اصلی نیستند و باید برخی از خرده‌فرهنگ‌ها تغییر کند و مردم متوجه این امر شوند که با پول دادن، آب تولید نمی‌شود و ممکن است به جایی برسیم که هرچقدر هم آب‌بها پرداخت کنیم، آبی برای مصرف وجود نداشته باشد.
وی با مقایسه میزان مصرف آب در سال‌های اخیر در تهران گفت: قبل از سال 1401، 10 درصد از مشترکین آب و فاضلاب استان تهران بیش از 2 برابر الگو آب مصرف می‌کردند، اما خوشبختانه این مقدار اکنون به 4 درصد رسیده است.
70 درصد ادارات تهران مصرف آب بهینه دارند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اضافه کرد: شورای مدیریت بحران استانداری تهران طی مصوبه‌ای دستگاه‌ها را ملزم به کاهش مصرف، نسبت به دوره مشابه سال قبل کرده است که در این خصوص 70 درصد از ادارات با ما همکاری لازم را انجام دادند.
اردکانی با بیان اینکه بخشی از ادرات هم مصرف بی‌رویه آب داشتند،گفت: این ادارات اخطار دریافت کرده‌ و آب مجموعه آن‌ها قطع شد، البته به این ادارات اخطار داده‌ایم که در صورت عدم توجه به اخطارها، وضعیت آن‌ها رسانه‌ای می‌شود.

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها