کد خبر: ۳۳۹۶۹
۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پوشش گیاهی در حاشیه بزرگراه‌ها چنانچه منجر به بی‌اثرکردن تابلوهای راهنمای مسیر و یا عدم تأمین دید کافی برای راننده خودرو شود، آمار تصادفات را افزایش می‌دهد، بر لزوم هرس به موقع درختان حاشیه بزرگراه‌ها برای نپوشاندن تابلوهای راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.
به گزارش جدید پرس:

سیدحسین حسینی نژاد در چهارمین جلسه شناسایی نقاط حادثه‌خیز ترافیکی مناطق  که در ساختمان شهرداری منطقه ۱۴ و با حضور یزدی شهردار منطقه، سرهنگ شمسعلی رئیس پلیس راهور منطقه، نوروزی معاون فنی و مهندسی سازمان حمل ونقل و ترافیک و جمعی از مدیران شهری و انتظامی برگزار شد، گفت: بر اساس تحلیل تصادفات در سطح منطقه ، عدم دید کافی برای راننده خوردو در برخی معابر گذرگاهی به دلیل عدم هرس درختان واقع در حاشیه این معابر است.

مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران اظهار کرد: منطقه ۱۴ بعنوان یکی از مناطق دارای اولویت به لحاظ آمار تصادف موتور سیکلت است که سهم بیشتری را به خود اختصاص داده‌اند.

وی بر ضرورت بیشتر میان معاونان خدمات شهری و حمل و نقل وترافیک تاکید کرد و گفت: این هماهنگی و هم‌افزایی منجر به افزایش اثرگذاری بیشتر در حوزه اقدامات ایمنی و مهندسی ترافیک می‌شود.

حسینی‌نژاد اظهار کرد: اگرچه وجود پوشش گیاهی در حاشیه بزرگراه‌ها به لحاظ محیط زیستی و دفع آلودگی هوا موثر است؛ اما زمانی که منجر به بی‌اثرکردن تابلوهای راهنمای مسیر و یا عدم تأمین دید کافی برای راننده خودرو شود. نه تنها مفید نبوده، بلکه عدم دید تابلوهای بزرگراهی منجر به افزایش آمار تصادفات در سطح بزرگراهای منطقه منجر خواهد شد.

وی افزود: هرس به موقع درختان در حاشیه بزرگراه‌ها و یا معابر گذرگاهی در سطح منطقه، یکی از ضروریات مشترک میان دو معاونت خدمات شهری و حمل ونقل وترافیک در مناطق است که باید در سایه هماهنگی و هم‌افزایی بیشتر این معاونت‌ها، ایمنی تردد برای شهروندان تضمین گردد.

حسینی‌نژاد ضمن اشاره به اهمیت آموزش راکبان موتورسیکلت برای کاهش تصادفات منجر به جرح و فوت یادآور شد: معاون حمل و نقل منطقه باید به امر آموزش در این حوزه بیش از پیش توجه کند.

مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک همچنین هدف از برگزاری این بازدیدها و جلسات را هم‌سویی بیشتر شهرداران مناطق و نواحی با معاونان حمل ونقل و ترافیک هر منطقه اعلام و تصریح کرد: ما در این نشست‌ها به دنبال ایجاد یک نگاه واحد و معطوف نمودن توجه بیش از پیش شهرداران مناطق و نواحی به موضوعات و اقدامات لازم‌الاجرای ایمنی و مهندسی ترافیک در سطح منطقه خود هستیم. 

بنا براعلام روابط عمومی و امور بین الملل معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری تهران، در حال حاضر فاز دوم سلسه بازدیدهای اداره کل مهندسی و ایمنی ترافیک از مناطق  با هدف شناسایی نقاط حادثه‌خیز و بررسی راهکارهای ایمنی و مهندسی ترافیک در سطح هر منطقه در حال برگزاری است. در این بازدیدها علاوه بر مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک، نماینده ای از پلیس راهور، معاون حمل و نقل وترافیک منطقه مربوطه و جمعی از کارشناسان حمل  ونقلی حضور دارند و در پایان طی جلسه‌ای با حضور شهردار منطقه تصمیماتی برای رفع مشکلات ترافیکی اتخاذ می‌شود.

 

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها