کد خبر: ۵۵۸۲۴
۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
بانک حفظ باروری بیماران سرطانی به زودی در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی راه‌اندازی می‌شود تا امید زنان مبتلا به سرطان برای بارداری باقی بماند.

همین چند روز پیش بود که پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی بر اساس ارزیابی مستقل وزارت بهداشت در بین تمامی مراکز پژوهشی در حوزه سرطان اعم از بالینی و زیست پزشکی در سراسر کشور موفق به کسب رتبه اول شد. اتفاقی که به بهانه‌ای برای بازدید عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این پژوهشکده تبدیل شد.

حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی با حضور در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و در جریان بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سختی اخذ مجوز مراکز پزشکی جهاد دانشگاهی از وزارت بهداشت، اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت خیلی سخت به ما مجوز می‌دهد. جهاد دانشگاهی نباید بعد از گذشت ۴۵ سال از زمان تاسیس خود، یک سال برای اخذ مجوز دارویی خاص بدود. از شما خواهش می‌کنم در این راستا کمک کنید تا وزارت بهداشت در صدور مجوزهای مورد نیاز ما تسریع انجام دهد.
سند درمان‌های نوین را شما تدوین کنید

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در نشست خبری بازدید از پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی اظهار کرد: در این پژوهشکده بهره‌گیری از چند نسل علمی یکی از عوامل موفقیت آنها را رقم زده است. اینجا دکتر قوام‌زاده (فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان و پدر پیوند مغز استخوان در کشور) که بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند، حضور دارند و درکنار نسل جوان دانشمندان این مرکز مشغول خدمت هستند. از سوی دیگر جمعیت زنان پژوهشگر در این پژوهشکده هم قابل توجه است که در رشته‌های مختلف شامل علوم پایه، بالینی و مهندسی در کنار دانشمندان مرد این مرکز در حال فعالیت هستند.

خسروپناه با تاکید بر این که یک شبکه دانشی از زنان و مردان اینجا تشکیل شده، بیان کرد: با وجودی که زنان طی یکی دو دهه اخیر به خوبی درخشیده‌اند اما برخی مراکز همچنان ترکیب مردانه دارند. در حالی که آنها به همراه نسل جوان دانشمندان کشور دغدغه‌مند هستند و می‌توان به خوبی از ظرفیت آنها هم استفاده کرد.

این مسئول پیشنهاداتی هم در راستای توسعه فعالیت‌های این پژوهشکده مطرح کرد و گفت:‌ مشکلاتی که در دورهمی‌ها درباره حوزه سلامت مطرح می‌شود باید در فرآیند حکمرانی حوزه سلامت قرار بگیرد. یکی از مولفه‌های مهم در بحث حکمرانی سلامت، سیاست‌گذاری است. در حال حاضر مباحثی مثل ویروس درمانی، سلول درمانی، ایمنی درمانی سلولی و... دستاوردهایی جدیدی هستند که با زحمت فراوان به دست آمده اما این تلاش‌ها باید به عنوان یک سیاست در کل کشور توسعه داده شوند.

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها