کد خبر: ۵۵۷۵۰
۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۳
بعضی از غذاها اگر بیش از یک هفته یا حتی کمتر در یخچال بمانند، هم ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و هم احتمال فاسد شدن‌شان بالا است و می‌توانند منجر به مسمومیت فرد شوند.

 همشهری‌آنلاین - پروانه بندپی: می‌کنند و معمولا برای چند روزِ خود غذا درست می‌کنند، بعد از خوردن یک وعده از غذای پخته‌شده، باقیمانده آن را داخل یخچال می‌گذارند و به تدریج آن را مصرف می‌کنند.

متخصصان می‌گویند این کار هیچ اشکالی ندارد. به این شرط که آگاهانه باشد و نحوه درست نگهداری هر غذا رعایت شود. چراکه بعضی از غذاها را می‌توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد اما بعضی از غذاها حتما باید در فریزر نگهداری شوند. بعضی از غذاها اگر بیش از یک هفته یا حتی کمتر از یک هفته در یخچال بمانند، هم ارزش غذایی خود را از دست خواهند داد و هم احتمال فاسد شدن‌شان بالا است. پس بهتر است درباره نحوه نگهداری هر غذا اطلاعات نسبی لازم را داشته باشیم تا هم مواد مغذی به بدن‌مان برسد و هم سلامت جسم‌مان حفظ شود.

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها