کد خبر: ۲۷۱۷۶
۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰
یکی از مشکلات اساسی در تهیه انواع شور و ترشی، کپک‌ها هستند، اما زیاد نگران نباشید چون با دانستن برخی ترفندها می‌توانید از کپک زدن انواع ترشی جلوگیری کنید.
به گزارش جدید پرس:

 کپک‌هایی که روی ترشی تشکیل می‌شوند، سم خطرناک مایکوتوکسین تولید می‌کنند که باعث نرم شدن مواد غذایی و تغییر طعم و رنگ آن‌ها می‌شوند. این سم می‌تواند باعث بروز مسمومیت‌ غذایی هم شود. در اینفوگرافیک زیر با روش‌هایی برای کپک نزدن ترشی آشنا می‌شوید: 

چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟ | ۸ روش برای کپک نزدن ترشی

 

 

 

 

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها