کد خبر: ۲۰۰۹۳
۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵
دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار دارد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند.
به گزارش جدید پرس:

 دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار دارد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن  علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آنها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شوند، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

  • دودی کردن ماهی به روش سنتی

 

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها