کد خبر: ۱۷۲۲۴
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۰
اختراع جدید اپل ممکن است به تغییراتی انقلابی در سیستم تعامل آیفون تاشو و معمولی و همچنین نسل‌های بعد اپل ایجاد کند. جزئیات این اختراع را در ادامه متن مطالعه فرمایید.
به گزارش جدید پرس:

اپل به‌تازگی اختراعی را به ثبت رسانده که در آن از نواحی کنترل لمسی دربرگیرنده کلیدهای حالت جامد در آیفون‌های کنونی و آیفون های تاشو استفاده کرده است. این اختراع ثبت‌شده اپل می‌تواند تحول بزرگی در سیستم تعامل کاربر با گوشی‌های این کمپانی ایجاد کند.

اپل به‌هیچ وجه مخترع صفحه نمایش‌های لمسی نیست؛ در عین حال این استیو جابز بود که توانست آن را به قابلیتی فراگیر برای تمامی دستگاه‌های هوشمند تبدیل کند.

این کمپانی کوپرتینویی همچنین اکنون تصمیم گرفته که قابلیت حساسیت لمسی را به لبه‌ها و گوشه‌های آیفون بیاورد و تغییر شگرف دیگری، نظیر آنچه در صفحه نمایش‌های مالتی تاچ اپل شاهدش بودیم را در دستگاه‌های آینده‌اش رقم بزند.

اختراع جدید اپل چگونه در آیفون تاشو مورد استفاده قرار خواهد گرفت؟

اختراع جدید ثبت شده اپل، «دستگاه‌های الکترونیکی مجهز به صفحه نمایش و ساختارهای لمسی» نام داشته و قرار است ضربه زدن، کشیدن و سایر ژست‌های لمسی کنونی را به فرمی جدید به دستگاه‌های آتی منتقل کند. علاوه بر توضیح در خصوص جزئیات، طرح اختراع جدید اپل همچنین اشاراتی هم به نحوه استفاده از این قابلیت در دستگاه‌های با صفحه نمایش‌های تاشو یا خمیده می‌کند.

اپل در این اختراع مدعی شده که در صفحه نمایش‌های کنونی، لمس کردن یک نقطه و نمایش همزمان تصاویر حاضر در زیر آن نقطه به کاربر، کار پیچیده‌ای‌ست؛ چرا که با فشردن انگشت بر روی یک نقطه، دست کاربر مانع دیدن تصویر که در زیر انگشت است خواهد شد! همچنین صفحه نمایش‌ها ممکن است از زاویه‌های خاصی به‌طور صحیح قابل رویت نباشند.

اپل آیفون تاشو

از سوی دیگر، اپل اعتقاد دارد که کلیدها و سایر روش‌های دریافت ورودی از کاربر هم مثل روش‌های لمسی فراگیر و کاربرپسند نیستند. بنابراین این کمپانی کوپرتینویی احساس می‌کند صنعت گوشی های هوشمند به یک مکانیزم کنترل لمسی جدید در دستگاه‌هایش نیازمند است.

اپل در ادامه طرح خود برای تغییر سیستم کنترل گوشی‌های هوشمند را چنین مطرح می‌کند: مدارهای کنترل، باتری و سایر قطعات یک دستگاه در داخل شاسی آن قرار گرفته‌اند. این شاسی طبیعتا از چهار طرف به دیواره‌هایی محدود است که می‌توانند شفاف یا کدر باشند و در ساخت آن‌ها از پلاستیک، فلز، مواد کامپوزیتی و لایه‌هایی از دیگر مواد استفاده شده باشد.

از سوی دیگر، بخش جلویی و کناری این دیواره‌ها می‌توانند از لایه‌هایی از شیشه یا سایر موارد شفاف ساخته شده باشند. در زیر هریک از این لایه های شفاف روبرویی یا کناری می‌توان از حسگرهایی لمسی در کنار پانل‌های صفحه نمایش استفاده کرد.

بخش‌های دیگر طرح ثبت شده توسط اپل به استفاده از لایه‌های باریک فلزی (نانوساختارها) در این سیستم لمسی و تغییرات ناشی از آن اشاره دارد. این نانوساختارها مهندسی فوق‌العاده پیچیده‌ای داشته و به‌حدی باریک هستند که با چشم قابل رویت نخواهند بود.

اپل آیفون تاشو

نکته مهم در خصوص این اختراع، به‌جز نوآوری‌های مربوط به سیستم تاچ محصولات آینده، این است که اپل بین آیفون‌های معمولی و آیفون های تاشو یا خمیده تفاوت قائل شده است.

گوشی لمسی تاچ

آیا پانل‌های لمسی قرار است جایگزین کلیدهای حالت جامد شوند؟

پیش از این شایعات فراوانی در خصوص خانواده آیفون ۱۵ منتشر شده بودند که حاکی از عدم تجهیز مدل پرو از این گوشی به هیچ‌گونه کلید فیزیکی بودند. بر اساس این شایعات، اپل قرار است به‌جای این کلیدهای فیزیکی از کلیدهای لمسی حالت جامد یا پانل لمسی استفاده کند.

اختراع ثبت‌شده جدید اپل، جزئیاتی از این ایده را مطرح می‌کند.

بر اساس جزئیات این طرح، پانل‌های لمسی تعبیه شده در دیواره‌های دستگاه می‌توانند برای کنترل قابلیت‌هایی نظیر دوربین (کلید مجازی شاتر) نیز به کار روند.‌ علاوه بر این، صفحات لمسی تعبیه شده در دیواره دستگاه همچنین می‌توانند به‌عنوان کلیدهای لغزان تنظیم صدا یا کلیدهای کنترلی برای سایر قابلیت‌های دستگاه اعم از روشنایی صفحه نمایش، تنظیمات رنگ و یا روشنایی صفحه نمایش مورد استفاده قرار گیرند.

اپل آیفون تاشو

البته در بخش‌های دیگری از این ثبت اختراع به احتمال حضور کلیدهای فیزیکی در آیفون های معمولی و تاشو نسل آینده هم اشاره می‌شود! بنابراین نمی‌توان به‌طور خاص از این ثبت اختراع در خصوص آینده گوشی های اپل نتیجه‌گیری کرد.

استفاده از پانل‌های لمسی بر روی قاب پشتی آیفون‌ها برای لمسی کردن آن!

در بخش دیگری از طرح اپل، این کمپانی کوپرتینویی به بررسی مثال‌هایی در خصوص استفاده‌های جدید از پانل‌های لمسی خود می‌پردازد.

یکی از این موارد مربوط به بازی‌های ویدیویی یا سایر کاربردهایی‌ست که نیازمند استفاده از حسگرهای لمسی در قاب پشتی است. در این شرایط پانل اصلی دستگاه تنها به‌عنوان صفحه نمایش فعالیت خواهد کرد و قاب پشت دستگاه در نقش گیرنده اطلاعات لمسی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

گوشی iPhone

این مثال البته با اشاره به یکی دیگر از اختراعات اپل که در سال ۲۰۱۳ ارائه شد، مطرح شده است. این اختراع به طراحی یک غلاف برای آیفون اشاره داشت که به دور آن پیچیده می‌شد و قابلیت‌های لمسی را به تمامی سطوح آن اضافه می‌کرد!

نظر شما در خصوص پانل‌های لمسی آیفون و آیفون های تاشو اپل چیست؟ تصور می‌کنید این قابلیت چه عملکردی داشته باشد؟

 

پیشنهاد سردبیر
پربازدیدترین ها