|
|
کدخبر: 13037

از کجا بفهمیم در واتس اپ بلاک شدیم؟

از کجا بفهمیم در واتس اپ بلاک شدیم؟

چطور باید بفهمیم که کسی ما را در واتساپ بلاک کرده یا نه؟ راه‌های تشخیص بلاک شدن در واتساپ را در این مقاله مورد بررسی قرار داده‌ایم.

به گزارش جدید پرس:

واتساپ یک برنامه چت، تماس و اشتراک‌گذاری عکس است که توسط صدها میلیون نفر در سراسر جهان استفاده می‌شود. تعجب‌آور نیست که واتساپ به شما امکان می‌دهد کاربرانی را که دیگر نمی‌خواهید از آن‌ها چیزی بشنوید بلاک کنید.

بهترین راه برای جلوگیری از تماس یا ارسال پیام یک مزاحم یا فرد خاص به شما، بلاک کردن او است. اما اگر شما کسی هستید که بلاک شده است، چگونه می‌توانید به این موضوع پی ببرید؟

در مقاله جلوگیری از هک شدن واتساپ و آیا واتساپ شنود می‌شود شما را از موارد مهمی آگاه کردیم، در این مقاله از زومیت به راه‌های تشخیص بلاک شدن در واتساپ اشاره خواهیم کرد. اگر فکر می‌کنید شخصی شما را در واتساپ بلاک کرده است، مطلب زیر را بررسی کنید تا ببینید آیا حدس‌تان درست است یا خیر.

چطور بفهمیم که در واتساپ بلاک شدیم یا نه؟

واتساپ دارای ویژگی حفظ حریم خصوصی است که به کاربران اجازه می‌دهد مخاطبینی که می‌خواهند را بلاک کنند. اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید با یک مخاطب صحبت کنید، می‌توانید او را بلاک کنید. خوشبختانه یا متأسفانه هیچ راه مستقیمی برای اطلاع از بلاک شدن شما در واتساپ وجود ندارد. اما نکاتی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای کشف این موضوع استفاده کنید.

روش‌های تشخیص بلاک شدن در واتساپ

بااینکه تشخیص بلاک شدن در واتساپ سرراست نیست اما اگر بخواهیم بدانیم که از کجا بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم، می‌توانیم چند نشانه را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شخصی شما را در واتساپ بلاک کرده باشد:

اگر پیش از این لست سین خو را برنداشته باشد، دیگر نمی‌توانید آنلاین بودن او (Last Seen) را در صفحه چت ببینید.

عکس پروفایل و به‌روزرسانی‌های او را نمی‌بینید.

اگر بایو داشته باشد، بایوی او برایتان نمایش داده نمی‌شود.

هر پیامی که برایش ارسال می‌کنید، همیشه یک علامت تیک (پیام ارسال شده) نشان می‌دهد و هرگز علامت دوم (پیام تحویل داده شده) نشان داده نمی‌شود.

امکان برقرار کردن تماس با این مخاطب وجود ندارد.

نمی‌توانید این شخص را به گروهی که ساخته‌اید، اضافه کنید.

اگر همه نشانه‌های بالا را برای یک مخاطب می‌بینید، این می‌تواند به این معنی باشد که کاربر شما را مسدود کرده است. بااین‌حال، احتمالات دیگری نیز وجود دارد. واتساپ می‌گوید که آن‌ها عمداّ تشخیص این موضوع را مبهم کرده‌ایم تا از حریم خصوصی شما هنگام مسدود کردن شخصی محافظت کنیم. بنابراین، ما نمی توانیم به شما بگوییم که آیا توسط شخص دیگری مسدود شده‌اید یا خیر.

آیا می‌توان بلاک شدن در واتساپ را رفع کرد؟

اگر متوجه شدید که شخصی شما را در واتساپ بلاک کرده است، بهترین اقدام این است که او را به حال خود رها کنید. تلاش مکرر برای تماس با فردی که شما را مسدود کرده است، تعرض تلقی می‌شود. بااین‌حال اگر فکر می‌کنید به اشتباه این اتفاق رخ داده است یا لازم است ازطریق واتساپ با فردی که شما را بلاک کرده ارتباط بگیرید، دو روش وجود دارد.

ایجاد گروه

در روش اول می‌توانید از یک دوست بخواهید که گروهی بسازد و هر دو شما را در آن عضو کند. بااینکه شما همچنان قادر نخواهید بود اطلاعات شخصی که شما را بلاک کرده در گروه ببینید، اما می‌توانید با پیام‌هایی که در گروه ارسال می‌کنید او را متقاعد کنید تا شما را از بلاک در بیاورد. برای حفظ حریم شخصی (هرچند که کل این کار نقض حریم شخصی مخاطبی است که شما را بلاک کرده، مگر اینکه دلیل محکمی داشته باشید) می‌توانید از دوست مشترک‌تان بخواهید گروه را ترک کند تا مثل یک چت خصوصی برای شما و مخاطب آزرده‌خاطرتان شود. به خاطر داشته باشید شخصی که شما را بلاک کرده می‌تواند هر زمان که بخواهد گروه را ترک کند و حتی افرادی را که شما را به چت گروهی اضافه کرده‌اند را میوت یا بلاک کند.

حذف حساب کاربری

برای اینکه مجبور به کمک گرفتن از کسی نشوید تنها راه دیلیت اکانت واتساپ است؛ زیرا بعد از ایجاد دوباره حساب واتساپ می‌توانید با شخص مذکور ارتباط بگیرید. همان‌طورکه مشخص است، شخصی که شما را بلاک کرده می‌تواند حساب جدید شما را دوباره مسدود کند.

دانلود برنامه ضد بلاک واتساپ

شاید آرزو کنید که برنامه‌ای برای در آوردن شما از لیست مخاطبان بلاک‌شده یک شخص وجود داشته باشد، یا شاید دوست داشته باشید باور کنید که برنامه‌های ضد بلاک واتساپ واقعی باشد؛ امامتاسفانه اینطور نیست. درواقع تمام برنامه‌های شخص ثالثی که ادعا می‌کنند می‌توانند شما را از بلاکی در بیاورند، حتی اگر قادر به این کار باشند، ایمن نیستند. در تمام مقالاتی که مرتبط با حفظ حریم شخصی و امنیت شبکه‌های اجتماعی هستند، به‌شدت به شما توصیه کرده‌ایم که اطلاعات حساب شخصی خود را در هیچ برنامه‌ای به غیر از برنامه اصلی وارد نکنید، زیرا درنهایت می‌تواند به ضرر شما تمام شود.

اینکه برنامه‌ای بتواند شما را از از لیست مخاطبان بلاک‌شده یک شخص دربیاورد، خلاف قوانین و نقض حریم شخصی کاربری است که تصمیم به بلاک کردن شما گرفته است. بنابراین به شما پیشنهاد می‌کنیم با چشمان باز با این مسئله برخورد کنید.

تفاوت ریپورت و بلاک در واتساپ

می‌توانید با بلاک کردن مخاطبان خاص، دریافت پیام‌ها، تماس‌ها و به‌روزرسانی‌های وضعیت واتساپ را متوقف کنید. همچنین اگر فکر می‌کنید پیام‌های شخصی تهدیدکننده و مخل آسایش شما است، می‌توانید او را ریپورت کنید.

وقتی کسی را بلاک می‌کنید:

لست سین، وضعیت آنلاین، به‌روزرسانی‌های استاتوس و هرگونه تغییری که در عکس پروفایل‌تان ایجاد شده است، دیگر برای مخاطبینی که مسدود کرده‌اید قابل مشاهده نخواهد بود.

پیام‌ها، تماس‌ها و به‌روزرسانی‌های وضعیت ارسال‌شده توسط مخاطب در تلفن شما نشان داده نمی‌شوند و به شما تحویل داده نمی‌شوند.

مسدود کردن یک مخاطب، آن‌ها را از لیست مخاطبان شما حذف نمی‌کند و همچنین شما را از لیست تلفن مخاطب حذف نمی‌کند. برای حذف یک مخاطب، باید مخاطب را از کانتکت تلفن خود حذف کنید.

شماره‌های بلاک‌شده در بخش Blocke‌d یا Bloc‌ked Co‌ntacts در تنظیمات قابل مشاهده خواهند بود.

می‌توانید با لمس طولانی یک پیام، از آیکون سه‌نقطه گزارش حساب (report) را انتخاب کنید. وقتی کسی را ریپورت می‌کنید:

واتساپ پنج پیام آخر ارسال شده توسط کاربر یا گروه گزارش‌شده به شما را دریافت می‌کند؛ درضمن به فرد ریپورت‌شده اطلاع داده نمی‌شود. واتساپ همچنین گروه یا شناسه کاربری گزارش‌شده، اطلاعات مربوط به زمان ارسال پیام و نوع پیام ارسال شده (تصویر، ویدئو، متن و غیره) را دریافت می‌کند.

اگر واتساپ متوجه شود فعالیت حساب شرایط خدماتشان را نقض می‌کند، ممکن است حساب را مسدود کند. طبق شرایط خدمات، واتساپ ممکن است حق ممنوعیت کاربر را بدون اطلاع قبلی حفظ کند.

لطفاً توجه داشته باشید که گزارش رفتار کاربر در نقض شرایط خدمات لزوماً منجر به ممنوعیت کاربر یا اقدام دیگری علیه کاربر نخواهد شد.

سوالات متداول

از کجا معلوم می‌شود که کسی ما را در واتساپ بلاک کرده یا نه؟

هیچ راه مستقیمی برای متوجه شدن این موضوع وجود ندارد. با مطالعه این مقاله می‌توانید به تمام روش‌هایی که نشانگر بلاک شدن توسط یک مخاطب در واتساپ است، پی ببرید.

آیا یک تیک خوردن پیام های واتساپ نشانه بلاک شدن است؟

یک تیک خاکستری روی پیام به این معنی است که پیام با موفقیت از تلفن شما ارسال شده است، اما هنوز به گیرنده تحویل داده نشده است. حال ممکن است مخاطب به اینترنت یا واتساپ دسترسی نداشته باشد یا شما را بلاک کرده باشد.

راهی برای رفع بلاک در واتساپ وجود دارد؟

در این مقاله به این روش‌ها اشاره کرده‌ایم. با مطالعه مقاله می‌توانید روش‌های آنبلاک شدن را بیاموزید.

اگر کسی در واتساپ بلاکمان کند، دیگر استوری هایش را نمی بینیم؟

بله اگر کسی شما را در واتساپ بلاک کند، شما قادر به دیدن هیچ یک از فعالیت‌های او نخواهید بود.

 

منبع: زومیت
ارسال نظر